Introducing new site design and features

Discussion in 'Admin/Mod Help Forum' started by Niall, Aug 5, 2009.

  1. Aug 8, 2009

    WeasteDevil Banned

    Joined:
    Jun 21, 2001
    Messages:
    108,931
    Location:
    Salford in Castellón de la Plana
    Ignore Vijay today as he's totally lost the plot. In fact, I'm quite worried about his mental health.
  2. Aug 9, 2009

    Logan! Banned

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    6,120
    Has he been switched? Ala Spammy/Stemmy?
  3. Aug 9, 2009

    vijay Im rude and disprespectful to the ladies of the fo

    Joined:
    Dec 12, 2002
    Messages:
    16,398
    Location:
    狗杂种,闭嘴 辱罵,用俚語說...废物点心 : Dinamic Dude
  4. Aug 9, 2009

    Niall All Powerful Super Being

    Joined:
    Jun 13, 1999
    Messages:
    10,688
    Thanks Top, the google search is now back.
  5. Aug 10, 2009

    Top killjoy

    Joined:
    Oct 16, 2005
    Messages:
    9,302
    Location:
    Denmark
    The PM box skips a line again now that we've gone into a double-digits day.
  6. Aug 10, 2009

    StringerBell Full Member

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    751
    Location:
    There is no self
    Like the new design, there's quite a bit of grey space between the logo and the PM box at the top, but can't think of how it could be filled up!
  7. Aug 10, 2009

    x42bn6 Full Member

    Joined:
    Jun 23, 2008
    Messages:
    18,422
    Location:
    西田麻衣の谷間. Being a nerd, geek and virgin
    Topless Page 3 models of course.
  8. Aug 10, 2009

    ZIDANE Full Member

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    6,174
    Location:
    Greater Manchester
    Would like to say nice job on the new designs & features you have implemented, no doubt taking a bit of time especially with all the little things that come out after it goes live. Interesting that you have made a blog section in addition to the forum. Maybe as these are going to be the more 'quality' articles / posts, you could engage the modern craze of social bookmarking to attract more traffic, in theory.
  9. Aug 24, 2009

    championo Top Stalker

    Joined:
    Mar 1, 2009
    Messages:
    5,312
    Location:
    From Brazil.
    So Arcade is gone forever?
  10. Aug 26, 2009

    Logan! Banned

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    6,120
    Whenever I click play/pause on the podcast a popup box appears prompting me to download the mp3. It happens no matter how many times I pause it and come back to it, not just the first time I hit play. Is this intentional or a bug?
  11. Aug 26, 2009

    RedRonaldo Full Member

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    7,027
    Oh I am so excited!
  12. Aug 26, 2009

    Niall All Powerful Super Being

    Joined:
    Jun 13, 1999
    Messages:
    10,688
    Yes forever, may it rest in pieces!
  13. Aug 26, 2009

    Niall All Powerful Super Being

    Joined:
    Jun 13, 1999
    Messages:
    10,688
    What browser/version/OS are you using?
  14. Aug 26, 2009

    Niall All Powerful Super Being

    Joined:
    Jun 13, 1999
    Messages:
    10,688
    That's a good idea, will add that to my lengthy to-do list! :)
  15. Aug 26, 2009

    Logan! Banned

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    6,120
    Firefox 3.0.13 and Windows XP.

    I think there's a newer version of firefox out so I'll download that and see if it fixes the problem.
  16. Aug 26, 2009

    Niall All Powerful Super Being

    Joined:
    Jun 13, 1999
    Messages:
    10,688
    Ok, I'll try and test it with Firefox 3 on XP and see if I can re-create the problem.
  17. Aug 26, 2009

    Logan! Banned

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    6,120
    The problem is still the same for me on Firefox 3.5.2 Niall.
  18. Aug 26, 2009

    Niall All Powerful Super Being

    Joined:
    Jun 13, 1999
    Messages:
    10,688
    Do you have any firefox plugins installed? If so can you try disabling them and see if that fixes it? Just trying to narrow down possible causes of the problem.

    My next suggestion after that will be to format your hard drive and install a real operating system ;)
  19. Aug 26, 2009

    Logan! Banned

    Joined:
    Jun 21, 2008
    Messages:
    6,120
    Only adblock plus. I've just disabled it, restarted firefox and it's still the same.

    Would be helpful to know if anybody else is experiencing the same thing.

    :lol:

Share This Page